Bartender Needed

July 27, 2024 in Amsterdam, Netherlands - By Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel

Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel is looking for Bartender to join the team.

Position Bartender
Languages required Dutch, English
Venue type Hotel
Working hours Full Time
Contract type Indefiinite
Description

Ben jij een echte horecatijger die in een handomdraai de heerlijkste drankjes bereidt en ze vervolgens met een grote glimlach naar onze gasten brengt? Dan ben jij de bartender die wij zoeken voor onze Bar Moqum!

Welke uitdagingen liggen er voor je klaar?
- Onze bar is elke avond geopend vanaf 17.00 uur. Jij zorgt voor alle voorbereidingen die er plaatsmoeten vinden achter de bar en in de lounge, zoals mise en place, voorraadaanvulling en het strak maken/houden van de lounge.
- Je ontvangt de gasten als visitekaartje van onze bar. Je neemt bestellingen op en bereidt zelf de heerlijkste cocktails.
- Als bartender maak je een gezellig praatje met de gasten en bezorg je hen een avond om nooit te vergeten!

Pas jij bij onze familie?
Je bent spontaan, enthousiast en representatief. Je bent flexibel en weet snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden en verschillende typen gasten. Uiteraard ben je gastgericht en zorg je voor uitstekende kwaliteit.

Verder hopen wij dat je het volgende in huis hebt:
- Minimaal 1 jaar werkervaring in de horeca, bij voorkeur in een soortgelijke functie;
- Je bent 24 tot 40 uur beschikbaar. Avonden, weekenden en feestdagen ben je beschikbaar. Kun je geen volledige diensten van 8 uur draaien? Geen probleem, kortere diensten zijn bij ons ook mogelijk;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
- Klinkt goed, maar wat krijg je als onderdeel van familie Toekan?
- Een salaris tussen de €2.350,00 en €2.650,00 per maand o.b.v. 40 uur excl. 8% vakantiegeld;

We vinden het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen, dus we werken mee aan jou persoonlijke performance cyclus en bieden leuke trainingen aan;
- Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer, tot maximaal 35 km per reis. Parkeren kan gratis in onze garage;
- 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband;
- We bieden heerlijke gratis avondmaaltijden aan voor ons personeel en een lekkere lunch tegen een kleine vergoeding. Een goede pauze vinden we namelijk erg belangrijk!;
- Vitaliteit van onze medewerkers vinden wij ook erg belangrijk. Daarom mag je bij ons gratis sporten in onze gym en staat er elke dag gratis fruit voor je klaar. Ook hebben we ieder kwartaal een leuke actie waar je als onderdeel van de familie aan mee mag doen!
- Je mag bij ons voor €69,00 overnachten bij een grote selectie van Van der Valk hotels en je krijgt een proefovernachting aan het begin van je dienstverband;
- 15% korting voor jou als toekan lid op verschillende producten van topkwaliteit uit onze hotels, in de Valkstore!;
- Gezellige uitjes, borrels en personeelsfeesten.

Onze warme familie:
Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel opende begin oktober 2018 zijn deuren. Met zijn perfecte ligging van zowel aan het water als dicht bij het bruisende centrum van Amsterdam is dit het eerste Van der Valk hotel binnen de ring. En daar zijn wij mega trots op! Naast dat we trots zijn op de ligging zijn wij ook trots op alles wat het hotel te bieden heeft. Gasttevredenheid en een hoog servicelevel staan aan de top van ons lijstje. Het hotel is ook gezellig en geeft een fijn familiegevoel waar Van der Valk bekend om staat. Samen met al onze outlets (bar Moqum, buffetrestaurant 't IJ, à la carte restaurant Amstelle, 206 luxe hotelkamers en 12 multifunctionele congres- en vergaderruimtes) inclusief ons unieke wellness met buitenzwembad, zetten wij altijd die ene extra stap om ervoor te zorgen dat onze gasten meer ontvangen dan zij verwachten. En bij Amstelle of Moqum kan jij die extra stap zetten. Amstelle is het à la carte restaurant van Van der Valk hotel Amsterdam Amstel met een internationale keuken waar je kunt genieten van lunch of diner. Wanneer je Amstelle binnenkomt, word je omgeven door een luxe en relaxte sfeer. Aan het interieur kan je zien dat er met veel aandacht en zorg aan is gewerkt. Het restaurant biedt plaats voor ongeveer 80 gasten die mede dankzij jou en het team aan het einde van hun bezoek met een glimlach de deur uitlopen. Ook in Moqum is de luxe doorgetrokken. Gasten kunnen hier aan onze bar of in de lounge genieten van een heerlijke cocktail of een lekker wijntje.

Je kan de werkplek alvast bekijken op onze site: https://www.vandervalkamsterdam.com/virtuele-tour
** Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld
job-single-venue

Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel

Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel is het allereerste Van der Valk hotel binnen de ring van Amsterdam. Blijf op de hoogte door onze pagina te volgen!

EBS MatchStaff’s job forum is exclusively for venues and EBS graduates.

Learn more