Bartender/Servitør Needed

June 19, 2024 in Tromsø, Norway - By Heidi's Bier Bar Tromsø

Heidi's Bier Bar Tromsø is looking for Bartender/Servitør to join the team.

Position Other, Bartender
Languages required Norwegian
Venue type Bar
Working hours Full Time
Contract type Indefiinite
Description

Bartender / Servitør - Heidis Bier Bar Tromsø
Er du klar til å invitere gjester inn som var det i i ditt eget hjem? Vi ser etter deg som er en naturlig relasjonsbygger med et stort smil og en som alltid går det ekstra steget for å gjøre gjestenes kveld helt spesiell. Som en del av jobben er du alltid synlig for gjestene, og det er derfor viktig at du alltid er glad, smilende og en del av festen hver gang du beveger deg blant dem. Du evner å koordinere og holde mange baller i luften på en gang - noe som er en viktig del av jobben som bartender / Servitør. Sammen med teamet ditt skal du få hver kveld til å gå så smidig som mulig og ikke minst lage den beste fest i Bergen by.

Det forventes at de som søker har satt seg inn og har en interesse i det som Heidis Bier Bar konseptet inneholder - i form av uniformer, dans, afterski-musikk etc.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Mange hilsner,

Heidis Bier Bar Tromsø

Om arbeidsgiveren
Heidis Bier Bar - En del av noe større. REKOM er Nordeuropas største nattelivskonsern. Vi eier og driver over 200 barer, bodegaer og nattklubber i hele seks forskellige lande - og vi har stadig nye på vei! I REKOM har vi en klar ambisjon om å være et skritt foran, noe som ikke er så vanskelig med 6000 medarbeidere som brenner for å gi nattelivet stemning og sjel bak våre mange gjennomførte bar konsepter. Dette kombinert med 20 års erfaring resulterer i 15 millioner glade gjester som årlig besøker våre barer og nattklubber. I 2018 fikk REKOM satt turbo på vekst planene da den danske kapitalfonden Catacap trådte inn i eierkretsen. Målet er nå å bli ikke bare Nordens, men Nord-Europas største nattelivskonsern. Karrieremulighetene er mange både i Norge og på REKOMs andre markeder. Som en del av REKOM-familien blir du en del av et morsomt og sterkt fellesskap, du får attraktive ansattfordeler og gode muligheter for utvikling og vekst gjennom REKOM Campus og vårt talentprogram.
job-single-venue

Heidi's Bier Bar Tromsø

Heidi's Bier Bar Tromsø er den nordligste Heidi's Bier Bar du finner i landet!

EBS MatchStaff’s job forum is exclusively for venues and EBS graduates.

Learn more