Bartender till Villa Dagmar

June 13, 2024 in Stockholm, Sweden - By Hotel Diplomat Stockholm

Vi söker dig som har en positiv personlighet, trivs i ett högt tempo och har ett brinnande intresse för service.

Position Bartender
Languages required Swedish
Venue type Hotel
Working hours Full Time
Contract type Indefiinite
OM UPPDRAGET

Som person är du professionell, driven och passionerad, en målinriktad lagspelare med känsla för kvalité och personlig service. Det är till fördel om du har ett stort intresse för mat och dryck samt branschen i sin helhet. Det är meriterande om du är har god kunskap om vin.

ARBETSUPPGIFTER

Som Bartender hos oss trivs du i ett högt tempo och brinner för service. Du kommer bland annat att:

ERFARENHET

Du bör ha:

Gymnasial utbildning med fördjupade kunskaper inom restaurang

Minst ett års erfarenhet från restaurang

Vi tillämpar kollektivavtal.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

VARFÖR SKA DU VÄLJA ATT ARBETA PÅ VILLA DAGMAR

Vi är på en spännande resa och strävar efter att bygga ett team som inte bara följer utvecklingen, utan leder den. Vi vill vara pionjärer inom vår bransch och för att uppnå detta behöver vi medarbetare som delar vår passion, kunskap och vilja att tänka innovativt. Hos oss är vi måna om din personliga och professionella utveckling. Vi erbjuder utbildning och möjlighet till att växa inom organisationen.

Självklart erbjuder vi en marknadsmässig lön. Du kan förvänta dig förmåner som friskvårdsbidrag och andra anställningsförmåner som medarbetare. Hos oss har du även möjlighet att njuta av förmånliga rabatter på våra hotell, restauranger och butiker.

OM DIPLOMAT COLLECTION AB

Diplomat Collection AB erbjuder unika, exklusiva och personliga hotell- och restaurangupplevelser i hjärtat av Stockholm. Hotellen ägs av fjärde generationen i familjen Malmström där det familjära genomsyrar hela verksamheten. Våra hotell, Hotel Diplomat, ett stilfullt och elegant hotell beläget på Strandvägen med fantastisk utsikt över Stockholms vatten, och Villa Dagmar ett intimt och internationellt boutiquehotell på Nybrogatan, erbjuder förutom hotell och restaurangverksamhet även eventlokaler, konceptbutik, barer, gym och retreat. Under 2024 öppnar vi ytterligare ett hotell med känslan av ett italienskt town house intill Tegnérlunden i Stockholm.
job-single-venue

Hotel Diplomat Stockholm

This is the official page for Hotel Diplomat - Stockholm´s most elegant hotel, superbly located on grand boulevard Strandvägen.

EBS MatchStaff’s job forum is exclusively for venues and EBS graduates.

Learn more